KESKUSTELUT > RISTIKOT > RISTIKKO TAI MUU TEHTÄVÄ HUKASSA -KETJU

9636. Ristikko tai muu tehtävä hukassa -ketju

Zepe3.4.2021 klo 13:41
(Jos vastaava ketju on jo olemassa, niin voisiko ylläpito siirtää tämän viestin kyseiseen ketjuun?)

Tässä ketjussa on idea, että jos jokin tehtävä on etsinnässä joko siitä kuullun keskustelun tai omien ratkontamuistojen perusteella, niin täällä voi kysyä apua ja saada mahdollisen ohjauksen oikeaan ristikkoon.

- - -

Tilasin tällä viikolla Suomen Kuvalehti -digitilauksen arkistoineen, joten sieltä haluaisin tähän palaan muutaman piilosanan löytää.

1) En löytänyt täältä suoraa keskustelua, mutta muistelen Ekin täällä kerran maininneen [mahdollisesti monta vuotta vanha keskustelu ennen omaa saapumista palstalle v. 2016] samassa viestissä kaksi piilosanaa: toisessa Eki oli laatinut vihjeet mahdollisimman tiiviiksi ja lyhytsanaisiksi, toisessa tehtävässä vihjeet olivat tavanomaista pitkäsanaisemmat ja runsaat. Sattuisiko Eki tai joku muu muistamaan, missä lehdessä nämä piilosanat ovat (jos siis SK kyseessä)?

2) Toisena mieleen muutaman vuoden takaa (vuosilta 2016 - 2019) on jäänyt eräs Antti Parkkisen sisällöltään oivaltava ja monipuolinen SK-piilosana, jossa mm. TOISTAA -ratkaisulle oli vihjeenä "Toteaa. Toteaa.". Voin itsekin lähiaikoina arkistoa muutaman vuoden takaa kaivella tuon tehtävän löytämiseksi, mutta jos jollakulla tulee heti mieleen, mikä lehti on kyseessä, niin mielelläni otan tiedon vastaan.
2. Eki3.4.2021 klo 13:49
Itse en kyllä ajankohtia suoraan muista. Lyhytvihjeisiä lienen tehnyt kaksikin, jopa enemmän.
3. Zepe3.4.2021 klo 15:53
1) Löytyikin tuo keskustelu - SK 35 / 2007 sekä 07 / 2008 ovat etsityt lehdet.

Tässä keskustelu vielä halukkaille: http://sanaristikot.net/keskustelut/?id=3571
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *