KESKUSTELUT > RISTIKOT > HELPOT RISTIKKOLEHDET

9540. Helpot ristikkolehdet

Liian vaiketa aloittelijalle7.2.2018 klo 13:36
Hei, Ilmestyyköhän enää ollenkaan "Helppo Kirppu" -lehti? Ostin sen jostain marketista parisen vuotta sitten ja tehtäviä pystyi tekemään tällainen aloittelijakin. Nyt en ole enää lehteä löytänyt ja muut helpoiksi mainitut ovat olleet vaikeampia.. MINKÄ NIMINEN LEHTI OLISI HELPOIMMASTA PÄÄSTÄ? Olisi kiva ratkoa, kun löytyisi vastauksiakin.. Kiitos.
2. Saarivaari7.2.2018 klo 17:21
Esim. Passeli Pelikaani, suosittelen!
3. Eki7.2.2018 klo 21:15
Suomessa on kyllä ainakin 60 helpompaa lehteä kuin Passeli! Mutta mikä on kenenkin mielestä helppo, se on sitten makuasiakin.
4. Tapio8.2.2018 klo 17:14
Sanarikselta voi ostaa vanhoja Mustia Pelikaaneja. Koska monet Mustan Pelikaani laatijat laativat myös vaikeampia tehtäviä niistä aloittaminen ja sitten Passeli Pelikaanin pariin toisi luonnollisen tien helpommista vaikeampiin.
5. Hm.8.2.2018 klo 23:33
Kaupoissa/kioskeissa/aikakauslehdissä on todella paljon helppoja ristikkolehtiä ja ristikoita. Niitä on tarjolla aivan rajattomasti. Hieman epäilen kysyjän motiivia.
6. iso S9.2.2018 klo 10:48
"Kun löytyisi vastauksiakin" on tulkittavissa kahdella tavalla. Joko aloittelija kaipaa vastauksia kysymykseensä helpoista ristikkolehdistä tai valmiita ratkaisuja joista voi tarkistaa menikö oikein tai hakea pientä avitusta ratkonnan edistämiseksi.

Edelliseen on tullut pari vinkkiä. Lisävinkkiä voi hakea sieltä lehtihyllystä, kuten nähtävästi olet tehnytkin. Helpoissa lukee yleensä kannessa "Helppo", mutta kaikki "helpot" eivät välttämättä sellaisia aloittelejoille ole. Joissakin kyseessä on vain myyntikikka ja niissä käytetään sumeilematta kokeneille ratkojille tuttuja fakkisanoja tyyliin anas, atta, nias. Nopea selailu toimii lisäapuna: siisti ja selkeä ulkoasu kertoo siitä että laadulla on väliä, jolloin sisältökin on todennäköisemmin kunnossa. Ei ne lehdet niin paljon maksa että oman suosikkinsa etsimisessä muutama harhaisku maailmaa kaataisi.

Jälkimmäiseen vastatakseni joudun vajavaisen tietämykseni vuoksi mainostamaan tämän sivuston lehtiympäristön ulkopuolista tuotetta. HelppoMIX on ratkonnan harjoitteluun sopiva lehti että sen lopussa on ratkaisut juuri kyseisen lehden ristikoihin. Euronkiilto silmissä ratkovien ei tarvitse vaivautua, lehdessä ei ole palkintotehtäviä. Tammikuun lehteä löytynee vielä hyvinvarustetuista myyntipisteistä. Kannen mukaan seuraava ilmestyy 22. helmikuuta. Muitakin vastaavia ratkaisut sisältäviä lehtiä voi olla, mutta tätä uskallan suositella (tietysti ilman tykkäämistakuuta, koska yksikään ihminen ei ole samanlainen, kuten eräässä mainoksessa niin nerokkaasti sanotaan).

Lohdutuksen vuoksi lipaisen ylläpidon istumapuolta. Tulevaisuutta varten kannattaa painaa nimi Pelikaani mieleen. Ne lehdet edustavat alan ehdotonta huippulaatua, muutamia kilpailijoita väheksymättä ja mainitsematta. Varsinainen aloitustason lehti vain valikoimasta puuttuu. Yksi sopiva harjoitusvastustaja on maanantain Ilta-Sanomat. Iltiksen ristikot tulevat samasta sylttytehtaasta kuin Pelikaanit ja ovat ykköslaatua. Aloittelijalle lehdestä löytyy Pehmis eikä mikään estä kokeilemasta paria sitä edeltävää ristikkoakaan. Rohkeuden kasvaessa voi raaputtaa Keskiksen pintaa. Jos ei hävetä niin lastenristikkokin on ihan oikea ristikko, sopii aikuisellekin. Uskallan tunnustaa että tässä puhuu kokemuksen ääni. Olen ratkonut yli 50 vuotta ja silti nautin hyvin toteutetusta helposta, olkoon nimi sitten vaikka lastenristikko.
7. Tapio9.2.2018 klo 11:58
http://pelikaaniristikot.fi/ristikot/pelikaanit-20 -vuotta-sitten löytyy paljon hyviä makupaloja kuten muualtakin pelikaaniristikot.fi ja sanaris.fi -sivustoilta.
8. Joutilas9.2.2018 klo 15:37
Kyllä oli iso S:ltä mainio ja tyhjentävä analyysi. Itse haluan vielä korostaa ristikon l a a t u a. Huonosti tehty ristikko,helppokin,voi olla vaikea. Se on kuin palapeli,minkä kaikki palat eivät ole sopivia. Sellaista "kökköä" ristikkoa on todella ikävä ratkoa,eikä se anna sinulle mitään. Laadukas ristikko,vaikka hieman vaikeampikin,hyväilee edetessään aivosolujasi ja kokonaan ratkettuaan tuo sinulle autuaallisen onnen tunteen.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *