KESKUSTELUT > RISTIKOT > RISTIKKORENGIN TEKSTI VALKOISTA

9372. Ristikkorengin teksti valkoista

tiipii19.8.2017 klo 10:44
Moro,

Olisikohan jollain tälläiseen tyhmään ongelmaan ratkaisua taikka ideaa mistä vikaa kannattaisi lähteä etsimään.

Eli ristikkorengissä kaikki teksti näkyy valkoisena. Kun kirjoitan tekstin "ruutukenttään" se on vielä ok (koska pohjaväri on vaalean sininen) mutta kenttä josta vaihtoehtoisia sanoja pitäisi katsella onkin sitten asia erikseen. Näen että sanoja on löytynyt, mutta hiukan hankala niitä on katsella kun teksti ja pohjaväri ovat valkoisia. Pystyn näkemään heikosti ainoastaan sanat joissa on selitysosa.

Ongelma on näköjään vain pöytäkoneeni firefoxissa. Läppärissä homma näytti toimivan normaalisti sekä kun avasin Edge selaimen niin teksti oli mustaa, kuten pitääkin.

En edes muista milloin viimeksi ristikkorengin avasin, joten en tiedä milloin tämä alkoi tai pysty muistamaan valintoja tai set up muutoksia, joita olisin tehnyt. Mutta sen tiedän, että firefoxissa päivitti itsensä uusimpaan versioon muutama päivä sitten.

Eli ilmeisesti olen sotkenut firefoxin asetukset jotenkin vahingossa. Mutta miten en tiedä? Käänteiset värit? Onko kenelläkään mitään ideaa, miten homman saisi korjattua?

Koneen olen käynnistänyt uudelleen, ongelma ei poistunut ja yrittänyt asetuksista jotain apua löytää. No help. Muut sivustot tuntuisivat toimivan kyllä ihan normaalisti. Ihan kumma juttu.
2. iso S19.8.2017 klo 11:48
Minullakin on Firefox ja se päivitti itsensä muutama päivä sitten, mutta Ristikkorengin käytössä ei näy mitään ongelmia. En tiedä miten värit voi sotkea vahingossa, mutta koetapa katsoa mitkä asetukset sinulla on.

Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen vaakaviivan kuvaketta (selite "Avaa valikko, kun vie kursorin kuvakkeen päälle).

Klikkaa "Asetukset".

Klikkaa vasemman reunan palkista "Sisältö".

Klikkaa "Värit..."

Minun asetuksissani on
Teksti: musta
Tausta: valkoinen
Avaamattomat linkit: sininen
Avatut linkit: violetti

En tiedä vaikuttavatko nämä mitenkään Ristikkorengin näyttämään vaihtoehtojen listaan. Sanat eivät ole tekstinä (niitä ei voi "maalata" hiirellä) vaan kuvana.
3. tiipii19.8.2017 klo 12:03
Kiitos Iso Ässä, Ihan samat näyttävät olevan nämä väriasetukset. Joten siellä ei ongelma piile...

Käytä järjestelmän värejä : ei rastia
Alleviivaa linkit : rasti

Täytyy tuota ensimmäistä ainakin kokeilla ja vaihtaa rastin paikkaa...

Mysteeri siis jatkuu...
4. tiipii19.8.2017 klo 12:08
Eikä auttanut käytä järjestelmän värejä rastikaan.

Onkohan siis flashin asetukset vinksahtaneet?
5. tiipii19.8.2017 klo 12:13
Kun vertaan edgeä ja firefoxin ristikkorenkisivua niin edgessä alapalkin teksti on virheetöntä ja terävää kun taas firefoxissa teksti on sumeaa ja epäselvää eli esim @ Sanaris Oy näyttää firefoxissa kuin se olisi kirjoitettu kaksi kolme kertaa päällekkäin. Tekstin terävyys on kateissa.
6. iso S19.8.2017 klo 17:06
Entäpä jos tapat pois mokoman kapisen tuliketun ja asennat uudelleen? Onko vino pino lisäosia jotka pitäisi myös muistaa asentaa uusiksi? Jos ei, niin raaka peli voisi poistaa ongelman. Huonona puolena olisi se että ongelman syy ei selviä, joten tilanteesta ei opi mitään.

Lopuksi ilmainen neuvo, hintansa arvoinen. Luultavasti olet tehnyt jotain mikä on aiheuttanut tilanteen. Vaikka et tiedäkään mitä olet tehnyt, älä tee sitä uudelleen!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *