KESKUSTELUT > RISTIKOT > SUOMEN KUVALEHDEN RISTIKON RATKONTA TABLETILLA: SAADAANKOHAN KOSKAAN TOIMIVAKSI?

10152. Suomen Kuvalehden ristikon ratkonta tabletilla: Saadaankohan koskaan toimivaksi?

Jukkis19.5.2022 klo 14:14
Ilmeisesti katosi katoamishässäkässä se keskustelu, jossa aiheena oli se, että SK:n ristikoiden ratkominen tabletilla ja puhelimella on käytännössä mahdotonta, koka näppäimistö on koko ajan ristikon alapuolella sen sijaan että se kelluisi näkyvillä. Ja ainakin iPhonella edes tuo ei riitä, vaan kun ristikkoa ratkoessa kelaa alas sinne näppäimistölle, niin piilosana saman tien peittää sen, jonka jälkeen näppäimistö on sen piilosanan alapuolella. Sikäli outoa, että SK:n ristikoissa kai on käytössä sama ratkontasofta kuin tämän saitin ristikkoarkiston ristikoissa, joita ratkoessa se näppäimistö on koko ajan näkyvillä.

Eipä siinä mitään, masokistin hommaa se ratkonta ainakin puhelimella on, silloinkin kun näpäimistö toimii oikein.
2. kallej20.5.2022 klo 01:04
Tais kadota. Pari kertaa siitä kirjoittelin enkä niitä kirjoituksia enää löytynyt sen katoamistempun jälkeen. Toisen kirjoituksen jälkeen Ylläpito kyllä lupasi jotakin tehdä, mutta eipä ole asiasta mitään kuulunut...Olen nyt pari kuukautta Välimeren ympäristössä ja yritin tabletilla ratkoa, mutta eihän siitä mitään tule kun joutuu ummikkona kirjoitteleen ratkaisut varsinkin ristikon yläosaan.
3. Niko/Sanaris20.5.2022 klo 05:54
Tuossa ongelma on valitettavasti SK:n nettisivujen puolella. Minun on vaikea syytä edes tutkia ilman SK:n tilaajatunnuksia, mutta laitanpa taas asiasta muistutuksen SK:n suuntaan.

Meidänkin palvelimemme puolella asian voisi kyllä ratkaista käyttämällä suosiolla laitteen omaa näyttönäppäimistöä, mutta se on teknisesti yllättävän hankalaa kun kysymys on muusta kuin tavallisten tekstikenttien täytöstä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *