ARTIKKELIT > VIHREILLÄ NIITYILLÄ TAVATAAN!
↶ Takaisin Artikkeleihin

Vihreillä Niityillä tavataan!

Neljä vuotta sitten Vihreät Niityt -tapahtumassa järjestettiin Iskelmäristikon SM-kisat. Myös Radio Suomen Sanasepot-ohjelma lähetettiin sieltä suorana lähetyksenä.

Nyt Vihreät Niityt palaa sanaseppomaiseen yhteystyöhön. Seurallamme on koko festivaalien ajan oma koju, jossa on paikalla sekä Sanaseppojen ratkoja-aktiiveja että laatijavieraita (joskus kumpikin samassa persoonassa!). Järjestämme pieniä kilpailuja, julistamme ristikoiden ilosanomaa ja jaamme painotuoreita esitteitä. Ristikkoasian lomassa voi kuunnella parasta suomalaista kevyttä musiikkia, kuten vaikkapa Jari Sillanpäätä, Arja Korisevaa, Paula Koivuniemeä ja Toivo Kärjen sävellyksiä.

Vihreät niityt pidetään tänä vuonna Kiuruvedellä 12.-16.7. Tavataan siellä!

Kaikille, erityisesti sanaseppolaatijoille, tiedoksi. Jos olet kiinnostunut olemaan kojulla tapaamassa ihmisiä, ota mahdollisimman pikaisesti yhteys Eerolan Tapsaan 040-5618577.


Iisalmen ihme Kari Kämäräinen kävi vuonna 2002 Vihreillä niityillä perheineen (joukossa yksi lainalapsikin). Nyt odotamme Karia ja monia muita laatijoita vieraiksi Sanaseppojen kojulle


Tältä juhlaniittyjen nimellä kulkevalta alueelta löytyy myös Sanaseppojen koju


Tapsa Eerola pokkasi pokaalit SM-Iskelmäristikoista vuonna 2002. Nyt hän vastaa Sanaseppojen kojusta

↶ Takaisin Artikkeleihin