ARTIKKELIT > KRYPTO PELIKAANIN VÄRIKÄS SYKSY!
↶ Takaisin Artikkeleihin

Krypto Pelikaanin värikäs syksy!

Krypto Pelikaani -lehti ilmestyy jo kymmenettä vuottaan. Ensi kesänä päästään juhlimaan ensimmäistä tasakymmentä.

Vaikka uusia kryptolehtiä on tullut ja tulee markkinoille jatkuvasti, Krypto Pelikaani on säilyttänyt mielenkiintonsa ja ystävänsä, ehkä hyvien tehtävien ja edullisen tehtäväkohtaisen hintansa vuoksi. Eki ja Aulikki ovat laatineet kaikkien 70 numeron melkein kaikki tehtävät, apunaan lähinnä piirtäjät P. A. Manninen ja Roosa Nenonen.

Nyt Krypto Pelikaani ottaa pesäeroa muihin lehtiin aivan uudessa suhteessa. Lokakuun alussa ilmestyneessä numerossa kaikki sivut ovat nelivärisiä. Vanha tuttu tehtävien sisäinen laatu on ennallaan, mutta ekstrana tulee hillitty väritys. Uudistus tehtiin pikavauhtia, joten entistä parempaa on tiedossa jo vuoden päätösnumerossa, joka ilmestyy 15.11. peräti 52-sivuisena jättilehtenä.

Tämä voi kuulostaa fraasilta, mutta Krypto Pelikaania ei kannata sivuuttaa olankohautuksella, ellei ole kokeillut sitä. Mukana on visaisiakin kryptoja ja kryptomaisia tehtäviä. Mitä enemmän ratkaiset lehden tehtäviä, sitä suuremmat mahdollisuudet on päästä rahapalkintoihin käsiksi. Jokaisesta numerosta arvotaan ratkojille noin tuhat euroa rahaa puhtaana käteen.

Krypto Pelikaanin ja muiden Pelikaanien tilausasioita voi käydä hoitamassa nyt myös osoitteessa www.pelikaaniristikot.fi.

↶ Takaisin Artikkeleihin