ARTIKKELIT > JUHLANUMERO ILMESTYI
↶ Takaisin Artikkeleihin

Juhlanumero ilmestyi

Juhlanumeron kansi Krypto Pelikaani 10-vuotisjuhlanumero on nyt saatavilla. Tavallisesti 36-sivuinen lehti on lihonut 16 sivun verran.

Lehden väliin sijoitetussa erikoislehdessä luodaan katsaus lehden historiaan. Yleensä ristikoiden uudelleenjulkaisu ei ole kovin suositeltavaa, mutta tällaisena kertatapauksena se tuntui perustellulta. Osa tehtävistä on alkuperäisessä asussaan, osaa on mm. väritetty.

Krypto Pelikaanissa ei vuosien varrella ole tapahtunut suuria sisällöllisiä muutoksia. Muutokset ovat tapahtuneet portaattomasti. Erkki Vuokila ja Aulikki Nenonen ovat hiljakseen kehitelleet uusia kryptosovelluksia, jotta ratkominen ei koskaan muodostuisi pitkästyttäväksi. Kansi on ensimmäistä kertaa kirkkaan kiiltävä ja kaikki tehtävät ovat sisäsivuilla. ”Mitä tuli sanottua!?” jää historiaan ja uutena lisäkilpailuna on Snadi.

Krypto Pelikaanin toimitukseen tulvii toiveita, että lehti ilmestyisi useammin kuin puolentoista kuukauden välein. Toistaiseksi tähän määrään on tyydyttävä. Jouluisin ja kesäisin tarjoillaan edelleen 16 lisäsivua, tilaajille samaan hintaan.

Krypto Pelikaania voi tilata osoitteesta www.pelikaaniristikot.fi

↶ Takaisin Artikkeleihin