ARTIKKELIT > EVVK 2023 MUKANA KIRJAMESSUILLA
↶ Takaisin Artikkeleihin

EVVK 2023 mukana kirjamessuilla

Erkki Vuokilan vuosikirja EVVK 2023 on jo ilmestynyt kirjakauppoihin. Pian se tulee myös lehtipisteisiin. Helsingin kirjamessuillekin 27.–30.10. sitä voi tulla tutkimaan.

Eki itsekin on jälleen messuilla juttelemassa messuvieraiden kanssa kirjasta ja ristikoista ynnä muusta. Paikkana on luonnollisesti EVVK:n kustantajan Teoksen osasto 6c70. Toki hän on tuolla osastolla myös haastattelussa, lauantaina klo 16. Heti sen jälkeen hänet näkee 16.30 Lonna-salissa.

Ekillä on nykyisin oma pöytä, josta voi poimia vanhojakin kirjoja edulliseen hintaan. Eki on paikalla joka päivä ja sopivissa tilanteissa voi tehdä kävijöille henkilökohtaisia ristikoita. Tietenkin hän antaa myös kirjoihin signeerauksia ja henkilökohtaisen ristikon voi pyytää myös lahjakirjan saajalle sen väliin sujautettavaksi.

EVVK 2023 sisältää aiemmasta poiketen ”vain” 104 sivua tehtäviä, siis kaksi sivua ajankohtaista pohdittavaa vuoden jokaiselle viikolle. Seitsemän päivän jaksolle on kalenteri, kuvaristikko, krypto sekä piilosana. Tehtävien taso on pääosin kohtuullinen eli kirja sopii kaikille ristikkofaneille.

Eki on asian puitteissa myös Ylen aamutelkkarissa perjantaina klo 8.50.

Kuvat viime vuoden messuilta.

Messuilla laadittu henkilökohtainen ristikkoLäjittäin eri vuosien EVVK-kirjoja

↶ Takaisin Artikkeleihin