ARTIKKELIT > SANASEPOT KEURUULLA
↶ Takaisin Artikkeleihin

Sanasepot Keuruulla

Vuoden 2010 kesäpäivien pitopaikaksi oli valittu luonnonkauniilla paikalla sijaitseva hotelli Fontana Keurusselkä. Sanasepoille oli varattu kokonainen lomahotelli. Osallistujia oli 43.


Kaikki taisivat saapua paikalle autoillaan, vaikka yhtenä vaihtoehtona olisikin ollut tulo siipirataslaiva Elias Lönnrotilla. Laivan tuloa kuvassa ihailemassa ilta-auringon hohteessa Titta ja Juha.


Paikalle oli tullut paljon uusiakin sanaseppoja, mutta ehdottomasti eniten tervehditty kävijä oli amerikanakita Layla. Layla tietysti tervehti takaisin. Tässä tervehdittävänä Lauri.


Laylalla oli paljon viejiä. Ensimmäisenä ilmoittautui Eeva.


Päivällisellä käytyä kokoonnuttiin kauniiseen niemeen, jonne Antti ja Pekka toivat überkieron ristikkonsa. Tässä on käskynjaon vuoro.


Joukkueiden ihannekoko oli 3-4 ratkojaa. Tässä muita pöytiä.


Loppuilta vietettiin Lomahotellin terassilla. Tässä juttelemassa Taina, Jari ja Ritva.


Lauantain ensimmäinen kohokohta oli Piilosana SM. Kokoushuone täyttyi hikoilevista osanottajista, joista kuusi ratkoi itsensä loppukilpailuun.


Uusi Suomen mestari Jorma joutui heti Keskisuomalaisen toimittajan Erjan ruuvipenkkiin. Sunnuntailiitteessä ilmestyikin seuraavana päivänä mainio artikkeli.


Mitalikolmikko poseeraa, vasemmalta kakkonen Marianna, mestari Jorma ja kolmas Lauri.


Laylaa piti ulkoiluttaa. Vuorossa puhis Tapsa ja suunta kohti Keuruun keskustaa.


Lauantai oli sääennusteista huolimatta kaunis. Vasta illalla saatiin hieman sadetta. Tässä odotellaan, että Tapsa saa haettua laavun avaimen, jotta päästiin käristämään makkaraa ja jutustamaan niitä näitä.


Sunnuntaiaamuna oli ohjelmassa enää aamupala ja päätösmiitinki. Kaikilla alkoi mieli vetää jo uusiin maisemiin.


Ennen eroamista Jaakko kuitenkin ehti heittää kaikkien nähden kylmän kiven veteen. Onneksi se ei tällä kertaa merkinnyt vesien kylmenemistä.

↶ Takaisin Artikkeleihin