ARTIKKELIT > SÄIKEETKIN KYMPPITONNIIN!
↶ Takaisin Artikkeleihin

Säikeetkin kymppitonniin!

Riitta Väisänen Kuvaristikko-ohjelmaa tekemässä

Meidän kaikkien yhteinen sivusto sanaristikot.net täyttää 16 vuotta ja samalla saavuttaa 10 000 säikeen rajapyykin. Ratkottavia ristikoita on julkaistu tätä kirjoittaessa 6 271.

Säikeiden määrä ei anna kovin tarkkaa kuvaa kirjoitusten määrästä. Moni säie on jäänyt yhden kommentin mittaiseksi. Joissakin taas on satoja osia. Joskus kommentit ovat yksisanaisia, joskus pitkiä vuodatuksia. Joskus yhtä asiaa käsitellään laajasti yhdessä säikeessä, joskus pienetkin samantapaiset asiat on levitetty eri säikeisiin.

Aluksi säikeille oli vain yksi osasto. Ristikkofanit hieman ärsyyntyivät, kun tänne alkoi ilmestyä ketjuja, jotka tulivat niin suosituiksi, että ristikkoaiheet joutuivat usein nopeasti pois etusivulta. Ketjuille ja sen sellaiselle tuli osasto Muut aiheet. Jokin aika sitten saatiin vielä kolmas osasto Ketjujen koosteet. Siitä on ainakin tässä vaiheessa tullut myös suljettujen säikeiden välivarasto, sillä vain ylläpitäjät voivat sitä aluetta päivittää.

Lisää tästä aiheesta voidaan jatkaa säikeessä numero 10 000, jonka vastikään aloitin. Kun mietin kuvitusta aiheeseen, tuli mieleeni, että minulla on fotoja Riitta Väisäsestä. Hänen nimensähän kymppitonni-sanasta tulee edelleen mieleen. Itsekin aikoinaan ohjelmassa vierailin. Pääsin sinne sen takia, että samaan aikaan suunnittelin Veikko Nurmen ja Speden kanssa Kuvaristikko-ohjelmaa, jonka tekotilaisuudesta tuo potrettikin on.

Kirjoitellaan edelleen ja mieluiten positiivishenkisesti ja hyvässä sovussa kaikkien kanssa!

Erkki Vuokila

↶ Takaisin Artikkeleihin