KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > MARMATUSPALSTA YLELLE

484. MARMATUSPALSTA YLELLE

Pena13.11.2003 klo 20:03

Ennenkin oon ihmetelly näitä radiouudistuksia. Paljon ovat mokomat lopettaneet hyviä ohjelmia, joista Sanaseppojen kohdalla toiminta oli anteeksiantamatonta!

TV:n Arvikin lähti eläkkeelle. Ja eläkkeelle lähtee myös STT:n uutiset, säästöpaineiden takia:


"Yle lopettaa STT:n ääniuutiset

-------------------------------------------------- ------------------------------
Helsinki
STT

-------------------------------------------------- ------------------------------

Yleisradio lopettaa Suomen Tietotoimiston ääniuutisten välittämisen omilla radiokanavillaan vuodenvaihteessa. STT:n suora lähetys kuullaan viimeistä kertaa Ylellä uudenvuoden aattona. STT:n uutisia on luettu Yleisradiossa vuodesta 1926 alkaen.
Yle perustelee lopettamispäätöstä muun muassa säästöpaineilla. STT:n ääniuutisia koskevaa sopimusta ei katsottu tarpeelliseksi jatkaa siitäkään syystä, että Ylellä on nykyään oma uutistoimitus.
Aikoinaan STT:n uutisia luettiin vain Yleisradiossa, mutta tällä haavaa niitä välitetään myös kymmenellä kaupallisella radiokanavalla.
Yle on välittänyt STT:n ääniuutiset päivittäin kolme kertaa suomeksi ja kaksi kertaa ruotsiksi. STT:n tekemiä uutisia kuullaan kuitenkin tulevaisuudessakin Ylen kanavilla, sillä se jatkaa uutistoimistopalveluiden ostamista."



Ei muuta marmattamista tällä kertaa.

Marm.
2. Tane13.11.2003 klo 20:47
Ja niin iso marmatus, että oikein pitää huutaa ja isosti: OTTIVAT POIS MEILTÄ POHJOISEN ASUKEILTA ALIOVALTIOSIHTEERIN!!! Vai tietääkö joku, saako sitä täällä susirajalla kuulumaan? Joku Aino ne kuulemma vei, byyäääh!!
3. Jukkis13.11.2003 klo 20:59
No kyllä kai siellä pohjoisessakin Radio Suomi kuuluu? Kokeiles mitä sieltä kuuluu ensi sunnuntaina klo 15.05.
4. Tane13.11.2003 klo 21:04
Hei kiitos tiedosta, kyllä kuuluu. Ei tule sellaista lehteä, josta näkisi radio-ohjelmat. Väittivät tosiaan täällä että se on siirretty Ainoon. Pitää ostaa se viikonvaihteen iltis itselle..onkos siinä radio-ohjelmatkin?
5. jupejus13.11.2003 klo 21:27
SttT:n uutisia.

Kuutamo on palautunut takaisin kiertoradalleen. Suurta ihmetystä aiheuttanut kuun radalta suistuminen on järkyttänyt ihmisiä kautta maailman. Syytä yht'äkkiseen poikkeamaan ei varmuudella tiedetty. Epäillään, että poikkisyy radalla olisi ollut syynä. Syytä on syynätty syystäkin pitkään, mutta itse syy jäi arvoitukseksi.
"Kullassa kulajaa, hopeassa heläjää,
ikkunasta pirttiin tulee,
ovest' ei ilmoisna ikänä?"

Tervakysymys on askarruttanut EU:ssa. Tervanpoltto halutaan kieltää uudella direktiivillä ja tervanpolttaja, joka palaa, poltetaan välittömästi. Kaikki lainat tullaan kieltämään myös, koska lainanottajat ovat pian veloissa kuin tervanvetäjät ja se oli seurauksiltaan katastrofaallista, sanotaan EU:sta. EU:lla ei olisi tuolloin ainostaan Matti kukkarossa vaan EU olisi itsekin pian kuin täi tervassa.

Elintarvikevirasto voisi sittenkin tulla Suomeen. Monet sydämet ja maksat haluttaisiin innolla, monella eri taholla, varastoida Suomeen, mikäli se olisi mahdollista. Tilastolliset tosiasiat ovat toteen näyttäneet, että Suomen puhdas ja happirikas ilmasto oletetustikin tekee terää ahdistuneille sydämille ja loppuunpalaneille maksoille.

Pohjavesimäärät ovat monin paikoin pohjalukemissa Pohjalla. Pohja pitää ja kestää kyllä, mutta pohja on miltei, ja onkin, tyhjä. Ja tyhjä ei tieteellisten tutkimustenkaan tutkimustulosten mukaan poksahda. Tutkijoiden kysymykseen, miksi pohjan pitäisi poksahtaa, ei varmuudella löydetty vastausta. Tutkimuksia jatketaan ainakin vuoden loppuun EU:n tietteellistuotteliaisuus -rahoituksen turvin.

Töppöhyyppä on nähty Suomessa. Töppöhyyppä on hyvin harvinainen touhottajalintu. Sen esiintymistä Suomessa on odotettu kauan. Nyt monien lintubongareiden iloksi tuo kauan odotettu lintuvieras on nähtävillä. Ympäri Suomea ovat olleetkin aktiiviset ornetologit liikekannalla. "Hyyppä, hyyppä! Raikuukin nyt kaikkialla Suomen saloilla. Linnun sanotaan astuvan esiin syystalven pimeastä yöstä, kuultuaan omaa ääntä kutsuttavan. Kukaan ei ole vielä kovien huutelujenkaan jälkeen varmuudella töppöhyyppää nähnyt, mutta varma esiintymishavainto Suomessa on nyt tosiasia.

Lopuksi Sää ja Urheilu. Urheilusta ja sen lustista tulee kertomaan Sää. Säitä ja syitä siihen tulee kertomaan Urheilu.
Tähän loppuu SttT:n uutiset.
Hyvää illanjatkoa!
6. Pena13.11.2003 klo 21:34
AVS tulee YleQ-kanavalta lauantaisin klo 12-13.

Helsinki 103,7 MHz.
Kaapeli 102,3 MHz.

http://www.yle.fi/yleq/

Uusintana sunnuntaisin RadioSuomi-kanavalta klo 15-16.

Taajuudet täällä:

http://www.yle.fi/radiosuomi/
7. Pena14.11.2003 klo 00:17
Simo Frangén Ilta-Sanomissa 13.11.2003:

"- Alivaltiosihteeri on tullut radiosta 13,5 vuotta. Jouluna tulee jakso numero 666."

Hyviä ohjeita hän jakaa myös pikkujouluihin:

"- Tehokas konsti on hakeutua boolimaljojen äärelle ja juoda kaikki, ettei muille jää mitään.

Maisteri pitäisi tätä humanitaarisena eleenä muita juhlijoita kohtaan. Kun on yksin kännissä, ei tarvitse tapella. Lisäksi kanssajuhlijat ovat niin selvin päin, että voivat pitää ainokaisesta humalaisesta huolta.

- Parasta on myös sitoa kädet kiinni selän taakse ja laittaa suukapula. Niin ei tule haukuttua pomoa, lyötyä ketään eikä kähmittyä naisia."
8. Pena14.11.2003 klo 00:31

Marm myös auringolle:


"Pahin radiomyrsky 30 vuoteen häiritsee tv-kuvaa

-------------------------------------------------- ------------------------------
Helsinki, Hyvinkää
STT

-------------------------------------------------- ------------------------------

Ylen kanavia seuranneet eteläsuomalaiset televisionkatsojat ovat noin viikon ajan hämmästelleet tv-kuvan huonoa laatua. Esimerkiksi TV2:n kuvassa on aika ajoin näkynyt taustalla toisen kanavan haamulähetys ja kuvaruudun poikki on kulkenut erilevyistä pystyraitaa.
Näkyvyysongelmiin ovat vastanneet Ylen tytäryhtiön Digita Oy:n neuvontateknikot niin Helsingissä, Lahdessa kuin Kuopiossakin.
Neuvontainsinööri Heikki Valtonen sanoo, että ongelmien taustalla on pahin radiokeli 30:een vuoteen , kun auringon voimakkaat purkaukset ovat yhdistyneet Suomen päällä pysyvään korkeapaineeseen.
- Suurin piirtein 150 kilometrin korkeudessa on ilmakerros, joka nyt kiukuttelee, Valtonen huomauttaa.
- Meistä nyt töissä olevista kukaan muista näin pitkäaikaisen häiriön sattuneen työuralleen kertaakaan aikaisemmin. Sitä vastoin UHF eli korkeilla kanavilla häiriöitä on useammin, kun sopiva korkeapaine sattuu kohdalle, Valtonen sanoo.
Tv-kuvan häiriöt Ylen kanavilla ovat jatkuneet noin viikon. Helsingissä Digitan puhelimet alkoivat soida alkuviikosta ja Kuopiossa puhelin on Valtosen mukaan soinut tauotta kaksi päivää.
Tv-kuvan parantumiseen on odotettavissa parannusta viimeistään siinä vaiheessa, kun säätila muuttuu.
Kolme viikkoa sitten Viron, Latvian ja Liettuan tv-lähetykset tulivat läpi MTV:n ja Nelosen kanaville. Pari viikkoa sitten Ruotsin lähetykset tulivat läpi Turussa ja Eurajoella.
Tiistai-iltana noin kello kahdeksan aikaan joillakin paikkakunnilla muun muassa jalkapallolähetys Puolasta tuli läpi.
Valtosen mukaan on harvinaista, että näinkin kaukaa tulee häiriökuvaa."
9. tjn14.11.2003 klo 08:15
"Uskalla syntyä uudelleen" vai kuinka se slogan kuului radiomuutoksen kynnyksellä. Käviväthän isokenkäiset oikein ääneen radiossa holhoamassa kuulijoita "uuteen" radioaikaan. Sitten on ollutkin hiljaista.

Pitää kysyä kuten Juti tv:ssä että "joko nyt?". Olemmeko me jo syntyneet, synnymmekö juuri vai koska synnymme tähän luvattuun uuteen radioaikaan?

Itse olen ainakin perin kyllästynyt paikallisen alueradion "lätinään" eli "ohjelmavirtaan". Mieli tekisi kuunnella "hyvää radio-ohjelmaa" aamusta iltaan.

Pitäisi jo uskoa, että hyvää ei ole luvassa mistään asiasta, jossa valtiolla itsellään sormet pelissä. Bravuuriesimerkki on tämä postilaitos. Jo 1750-luvulla posti liikkui yhtä vikkelään näillä kinkamilla. Sitten on tielaitos, sairaanhoito,puolustusvoimat jne... Juuri tänään kuultiin VR:n ratahallinnon supistuksista.

Eli juuri ne asiat, joita varten keskitettyä yhteiskuntaa on alettu rakentaa, luistavat pahiten. Mitähän, jos lopettaisi veronmaksamisen, koska niillä rahoilla tehdään jotakin muuta kuin sitä, mitä pitäisi.

Mutta itse asiaan. Radiouudistuksen pakottamana olen itse alkanut enenevästi kallistua nettiradion puoleen. Kyllähän sieltä löytyy "kamalasti" yhtä ja toista. Mutta myös analoginen lyhytaaltoradio on mielenkiintoinen aarreaitta. Classic FM on itselleni pelastus moneen kyllästymiseen. Tai sitten alkaa skannata nettiradiota tai käännellä LA-radion nappuloita. Itse lienen siis syntymässä tähän suuntaan. Mites muualla?
10. Sopuli14.11.2003 klo 15:05
Mun elämänlaatua radiouudistus huononsi. Ohjelma-aikojen heittely eri paikkoihin ja hyvien ohjelmien aikojen lyhentely ottaa päähän. Olin selvästikin rytmittänyt päiväjärjestystäni ja hommailujani radio Ykkösen mukaan ja viikon ohjelmat oli etukäteen tiedossa. Aamupäivisin tuli hyvää, tanakkaa asiaa ja erinomaisia haastatteluja. Kolmelta kulttuuria, neljästä kuuteen taloutta, maailmanpolitiikkaa, kasvatusta... Siinä oli hyvä hommailla ja viisastua samalla. Nyt on ohjelma-aikoja annettu klassiselle musiikille ja talous ja maailmanpolitiikka esimerkiksi siirrretty myöhempään. Ei sitten enää voi keskittyä, kun on porukkaa kotona ja televisiota. Lauantain toivotut siirrettiin paikaltaan ja lyhennettiin. Perusturvallisuutta murennettiin vaikka hyvin tiedettiin, että Lindin Arvikin on eläkkeelle lähdössä. Lauantaisin oli mukava siivota Alivaltiosihteeriä kuunnellessa. Sitten Knalli ja Sateenvarjo. Todellisilta tarinoilta (la klo 16) napattiin lauantaisin 20 minuuttia. Erittäin hyvää ja harvinaista herkkua - feature kai on ohjelmatyypin lajinimi. Sunnuntain aamiaiselta jäi pois Onnen päivät. OLEN VIHAINEN. Erityisesti, kun en löydä mitään logiikkaa suurimmasta osasta näitä muutoksia.
Lisää pökköä pesään. En
myöskään kestä sitä söpöstelyä ja sinuttelua ja niinkuttelua, mitä muiden kanavien toimittajajuontajat höpisevät lämpimikseen. En tunne heitä, en ole heidän kaverinsa enkä kaipaa heidän lapsellista yltiöystävällisyyttään. Teitä hyvät lukijani kiitän kärsivällisyydestänne. Teidän kanssani tiedän olevani hyvissä käsissä (you´re in good hands). Ei tarvitse kiihtyä kökkökielen takia, päinvastoin. Saa nautiskella ja naureskella.
11. Pena14.11.2003 klo 17:11
Marmatuspalstahan lähti hyvin käyntiin! Ja näköjään aiheestakin.

tjn kyseli että 'mites muualla?' Kerran tuo RadioSuomen touhu meni tuommoiseksi, olenkin alkanut 'nuorentua'. Aika paljon tulee kuunneltua YleX:ää, se on 'rehellisesti' nuorisokanava. Ja reilusti vaan joskus taajuus kaupallisille kanaville, esim. Radio Novalle. Joskus kuuntelen terokin mainostamaa Radio Helsinkiä tai Radio Cityltä perusrokkia.

Muistan Sopulin mainitseman Knalli ja Sateenvarjo-kuunnelmat. Olivat hyvää hupailua! Ja sekinkö on lopetettu?

Marm.
12. Pena19.11.2003 klo 10:33
Ja just kun pääsin YleX.ää kehumasta!

Ilta-Sanomat 19.11.2003:


"Leila ja Annukka katoavat radiosta.
_______________
Tuomas Marjamäki


Suosittuja radiopersoonia Leilaa ja Annukkaa ei kuulla enää ensi vuonna millään radiokanavalla. Kahdeksan vuotta YleX:ssä (ent. Radiomafia) viihdyttäneet leidit vetäytyvät kokonaan telakalle.
- YleX päätti lopettaa Leilan ja Annukan. Neuvottelimme jatkosta, mutta sopimusta ei syntynyt. Niinpä vetäydymme radiotaajuuksilta, 'Annukka' kertoo IS:lle.

YleX:n ohjelmajohtaja Ville Vilenin mukaan kanavan pitää tietyin väliajoin uudistua, ja Leilan ja Annukan show ei sopinut enää ensi vuoden ohjelmakaavoihin. Ohjelmalle olisi annettu tilaa kuitenkin YleQ:n puolella (ent. Radio Aino), jossa Leilaa ja Annukkaa on jo viiden vuoden ajan esitettykin uusintoina.
- En tiedä, miksi neuvottelut kariutuivat tekijöiden (Leilan ja Annukan) puolelta, Ville Vilen sanoo.

Leilan ja Annukan tulevaisuus on nyt täysin avoin. Annukka ei osaa sanoa mitään varmaa kummankaan puolesta.
- Näyttää siltä, että Leilasta ja Annukasta ei enää kuulla. Olemme kuitenkin sopeutuneet täysin tilanteeseen ja vibat ovat hyvät.
Viimeinen Leila ja Annukka -lähetys kuullaan YleX:ssä sunnuntaina 28. joulukuuta."
13. Timppa19.11.2003 klo 19:46
Jos jotain myönteistäkin sekaan, niin nyt on menossa ansiokas Deep Purple/Uriah Heep -ilta Radio Suomessa...
14. MM19.11.2003 klo 20:08
No perskutarallaa, äkkiä toosan viereen....
15. Tane19.11.2003 klo 20:15
Timppa, kiitos kiitos kiitos...olis jäänyt kuulematta ilman sinua.
16. Timppa19.11.2003 klo 20:19
Kaverilta minäkin sain vinkin...
17. Pena20.12.2003 klo 12:04

Joskus tekisi mieli tehdä kanavauudistus Wagnerin tapaan:

http://www.helsinginsanomat.fi/viivijawagner/10527 54110386
18. Pena31.12.2003 klo 11:24
Tänään se sitten loppuu: STT:n uutiset radiossa. Marm.

Mutta:

Hyviäkin uutisia Yleltä vaihteeksi! Radio 1:

"Edward Taylor - John Graham:
KNALLI JA SATEENVARJO

Lauantaisin 3.1.2004 alkaen klo 15.00 - n. 15.30



Erikoisosaston virkamiehet
vauhdissa

Lontoon White Hall -kadulla sijaitseva ministeriön erikoisosasto suorittaa sellaisia muiden virastojen tehtäviä, joihin he eivät itse kykene tai joiden suorittamiseen heillä ei ole aikaa.

Erikoisosaston asiantuntevina virkamiehinä toimivat Mr Hannibal Herodotos Hamilton-Jones ja Mr Richard Hieronymus Valentino George Lamm. Heillä on myös apulainen, Miss Mildred Murfin. Esimiehenä on alivaltiosihteeri Sir Henry Longfellow Pitkin.

Suomalaisen asun heille antavat Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg ja Yrjö Järvinen.

Sarjaa ovat vuosien aikana ohjanneet Rauni Ranta ja Lars Svedberg, suomennos Rauni Ranta, Ilkka Kortesniemi, Kristiina Drews ja Kersti Juva.

Alkuperältään englantilainen Knalli ja sateenvarjo -komediasarja on ollut radion ohjelmistossa vuodesta 1979. Se on uusittu useaan kertaan, edellinen uusintakierros päättyi v. 2002.

Kuuntelijoiden toiveesta sarja palaa vuoden 2004 alusta takaisin ohjelmistoon. Tarkoitus on lähettää sarjan kaikki 156 jaksoa niiden valmistumisjärjestyksessä. Viikottainen lähettäminen takaa hupia siis runsaaksi kolmeksi vuodeksi.

Klassikko mikä klassikko."

http://www.yleradio1.fi/zgo.php?z=2003121218465646 1173
19. Pena31.12.2003 klo 12:05
Lisää hyviä uutisia! YleQ:

"Muistatko matkaemäntä Tarja Loposen? Entä laulavan ratikkakuskin Aarne Tenkasen? Tai isännöitsijä Olavi "Kulli-Olli" Granströmin, joka johtaa omaa isännöintitoimistoaan sangen vaihtelevalla menestyksellä?

Pääset jälleen seuraamaan näiden hahmojen vaiherikasta elämää, kun YLEQ-radiokanava toteuttaa monen kuuntelijan hartaan toiveen ja aloittaa Koe-eläinpuiston uusinnat.

Mukana seikkailevat tietysti myös merikapteeni Monica Aaltonen, kunnanlääkäri ja gynegologi Tapani "Tappi" Mertanen, Kride Jedasta ja muut legendaariset tyypit.

Gösta Sundqvistin Koe-eläinpuisto uusintana YLEQ-kanavalla 9.1.2004 alkaen perjantaisin klo 21–23!"
20. Pena3.1.2004 klo 14:22
Muistutus!

Tänään alkaa Knalli ja sateenvarjo -uusinnat! Ja niitä riittää yli kolmeksi vuodeksi! :-)

Ja yllättäen lisää hyviä uutisia Yle Ykköseltä:

"Su 4.1. klo 21.00 - 22.00

Tämän ohjelman haluaisin kuulla -sarja palaa Radio 1:n ohjelmistoon.

Ensimmäisessä ohjelmassa Frans Emil Sillanpää pakinoi. Kuullaan radiopuhe pojille ja tytöille vuodelta 1939, joulupakinoita, 60-vuotispäivähaastattelu sekä professori Rafael Koskimiehen muistosanat 3.6.1964."


Yhtään ei marmatuta.
21. Antti Ylönen3.1.2004 klo 21:56
Puolikas valitus, onko se sitten marm vai atus, sen saa kukin itse päättää. Oli kiva kuulla pitkästä aikaa ministeriön erikoisosaston virkamiehiä, mutta ei heistä ole Leilan ja Annukan korvaajiksi. Ylelle kuitenkin kiitos k&s -uusinnoista, ehkäpä 25 vuoden kuluttua tulee L&A uudelleen :)
22. Pena20.4.2004 klo 17:57
Marmati!

>Ovatko Onnenpäivät nyt ohitse?

Radion pop-musiikin ohjelmainstituutio Onnenpäivä hiljenee ensi sunnuntaina. Vain kansan äänekäs vastarinta saattaisi muuttaa asioiden väistämättömältä vaikuttavan kulkusuunnan.

Onnenpäivä on liki 20-vuotisen historiansa aikana henkilöitynyt toimittaja Jake Nymaniin, joka ei ole halukas jatkamaan suosittua ohjelmaansa sille tarjotulla uudella ohjelmapaikalla sunnuntai-iltaisin. Viime aikoina Onnenpäivää on lähetetty sunnuntaiaamuisin.

Näistä kansa älähti:

Yleisradion kanavauudistus vuonna 2003 nostatti melkoisen vastalauseiden myrskyn, jonka edessä Ylenkin oli pakko taipua.

- Iskelmäradion siirto iltaan radiouudistuksen yhteydessä aiheutti palauteryöpyn. Nyt ohjelma on siirtymässä takaisin aamupaikalleen.

- Kuulijapalaute pakotti Ylen palauttamaan klassisen musiikin aamusoiton ja Aamuhartauden entisille paikoilleen keväällä 2003.

- Lauantain toivottujen ja Luontoillan lähetysaikaan ja pituuteen kajoaminen kiukutti erityisesti varttunutta yleisöä.

- Muun muassa Pekka Saurin Yöradion, Räkärodeon ja Naisten tunnin lopetus synnytti kiivaita vastalauseita.

- Naisten tunnin ja Metsäradion kohtalo poiki jopa eduskuntakyselyitä. Metsäradiota ei sittemmin lopetettukaan.

- Myös Viisasten kerhon lopettamisesta syntyi vuonna 1995 hirmuinen meteli.> (IS)
23. Eki20.4.2004 klo 19:15
Sanaseppoja käskettiin olla mainitsemalla ohjelmassa sen lopettamista. Viimeisessä ohjelmassa tehtiin sentään surutyötä sanaleikin avulla, mutta adressinkeruuseen emme lähteneet. Yksi taka-ajatus oli palata toisenlaisella konseptilla, joka oli saanutkin jo huomattavan hyvän vastaanoton johtajiston parissa, mutta vuodet vierivät nopeasti eikä mitään tunnu tapahtuvan...
24. Eki20.4.2004 klo 19:44
... olla mainitsematta ...
25. Pena22.4.2004 klo 18:08
Ote Bisquitin sarakkeesta 22.4.2004:

"Jos eräänlaiseksi suosikkiohjelmien lopetuslaitokseksi muuttuneessa Yleisradiossa onkin jämähdetty staattiseen 'tässä teille kaikkien aikojen suurin suomalainen ja sillä siisti' -ajatteluun, opetuslaitoksessa on ajan merkkejä luettu hieman toisin."
26. Pena8.1.2007 klo 08:12
Suosikkiohjelmien lopetuslaitos on nyt myös suosikkiohjelman aloituslaitos!

Kiitoksia, nyt ei marmateta! d=)


http://lotta.yle.fi/ijulkaisu.nsf/sivut/rockradio
27. Pena23.2.2010 klo 18:37
Arvoisa Radio Suomi: kun seuraavan kerran soitatte Blue Öyster Cultin kappaleen Don't fear the reaper, ÄLKÄÄ PÄTKÄISKÖ KITARASOOLOA POIS!!! *TTUTANANPRKL!!!

Ei minkäänlaista kunnioitusta taideteoksia kohtaan!
28. Matti23.2.2010 klo 19:06
Tämä ei ole YLE:n pyhäinhäväistys, vaan Sanoma Oy:n. Jo aika monta vuotta sitten Aku Ankoissa alettiin julkaista uusintoja Carl Barksin parhaista. Se oli harrasta juhlaa. Jälkikasvun ei tarvinnut paljoa houkutella isukkia lukemaan ääneen.

Sitten kerran uusintavuorossa oli se juttu, missä Roope-setä hypnotisoi Akun Pelle Pelottoman kehittämällä hypnotisointipistoolilla. "Pim, olet hypnotisoitu", kuului resepti. Mutta kas, juttu oli numeroon liian pitkä, kun lehdessä oli aina sivuja 32.

Ei huolta, kolmanneksi ja toiseksi viimeinen sivu jätettiin kylmästi pois, siis ne joissa Aku oli hypnotisoitu ulosottomieheksi ja peri Roopen antamaa lainaa isolta korstolta. "Maksatkos, vai työnnänkö pääsi katon läpi?" Sama kun jättäisi Sibeliuksen viulukonsertosta viimeisestä osasta alkupuolen pois.
29. Jukkis23.2.2010 klo 19:18
Kuule Pena, se on sitten varmaan singleversio, jota on soitettu. Siitä on just se keskellä oleva hieno pätkä leikattu pois. Torsohan se tulos on, tyhmä olo tulee, kun ei tulekaan sitä mitä pitäis. Että ei se sentään Ylen poispätkäisemä ole, levy-yhtiö tuon on julkaissut. Ylen vika tietysti on se kun eivät soita albumiversiota. Varmaan toimitusjohtajan vaihto korjaa asian.
30. Ari18.12.2016 klo 21:22
Ylellä ei näytä olevan minkäänlaista kritiikkiä tai yritystäkään tarkistaa "tietojensa" paikkaansapitävyyttä!!!
­http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/12/18/kuinka-sa at-aina-suurimman-kakunpalan

Tuon punaisen viivan paikan voi tarkistaa yksinkertaiosesti viivaimella, eikä se todellakaan ole keskellä siinä kuvassa jossa väitetään, eikä silmäni valehtele myöskään niin paljoa!
31. Juhani Heino18.12.2016 klo 21:40
Sipilä on varmaan syöttänyt sinne tuon jutun, että saa itse isoimman palan.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *