KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > VAHINGONILOISET - NUO VAHINKONI LOISET

3237. Vahingoniloiset - nuo vahinkoni loiset

Antti Viitamäki29.1.2007 klo 11:02
Tämä on vähän häpeämättömämpi säie, mutta koetetaan säilyttää arvokkuus, harmittomuus ja hyvä maku. :-)

Jos löydätte tämänkaltaista tavaraa netistä, niin pistäkää linkkiä!

(Huom: Alla oleva linkki ei välttämättä toimi kovin pitkään.)

http://www.malheur.be/data/media/8/limo.jpg
2. Ari29.1.2007 klo 11:24
Täältä löytyy kaikenlaista...http://www.dailymotion.com/tag/oops
3. Ari29.1.2007 klo 11:25
http://www.dailymotion.com/tag/oops
5. Antti Viitamäki29.1.2007 klo 13:49
Kiitos näistäkin, Ari - ihan vinkeitä tapauksia löysin.

Mutta toivoin päästävän enemmän jonnekin aidon, harmittoman vahingonilon laitumille. Jos juna jatkaa matkaansa läpi aseman, niin onhan se toki hurjaa, mutta en minä osaa oikein iloita siitä. Todennäköisesti jollekulle on käynyt siinä ikävästi ja ihan syyttä suotta.

Jos sen sijaan laittamassani linkissä olevan valokuvan mukaiseen tilanteeseen hankkiutuu, niin eiköhän siinä ole turha pöyhkeilynhalu saanut sopivan näpäkästi nenälleen - ainakin minun mielestäni, kun tietty olen pikkasen kade...

Saa antaa vastalauseitakin! :-)
6. Sakke29.1.2007 klo 14:01
Onko se nyt sitten pöyhkeilyä kuljettaa limusiinia työkseen?
7. jupejus29.1.2007 klo 14:30
Tai onko tuo alkukuva vielä enemmän kuljettajan /(omistajan) taitamattomuutta, ettei hallitse ajettavaa ajoneuvoansa. Tuossa ilmeisesti on vain tapahtunut yksinkertainen tosia-asia, että ajettaessa autoa eteenpäin niin auton maavara loppui niin tarkoin ettei attaakaan enää sopinut väliin.

Mitä tulee pöyhkeilyyn liikenteessä, niin jotkuthan pitävät city-maasturiakin turhakkeena ja pöyhkeilynä. Se ehkä menisi juuri ja juuri tuon katujen välisen taitteen yli jäämättä onnettomaan tilanteeseen kuvattavaksi.
8. iso S29.1.2007 klo 15:04
Etten menisi pelkästään aihealueen ulkopuolelle, tässä linkki sähköaitaan juuttuneeseen käärmeeseen.

http://www.jonco48.com/blog/snake_fence2.jpg

Että menisin, viittaan lauantain Hesarin autoliitteeseen. Siinä kerrottiin että joku taho on tehnyt laskelmia autojen aiheuttamista kustannuksista per kilometri. Lopputulos oli se että citymaastureita pahempia turhakkeita ovat hybridi-ekoautot. Niistä selvästi paras oli Toyota Prius (näin muuten aamulla sellaisen, hesalainen taksi) mutta sekin hävisi maastureille, erityisesti isolle Jeepille. Laskelmissa oli otettu huomioon auton koko elinkaari, jolloin mukaan tulivat myös suunnittelun, kierrätyksen ja hävittämisen kustannukset. Jopa tehtaan työläisten työmatkat huomioitiin. jeepin valttina oli yksinkertainen rakenne, helppo huollettavuus, pitkä käyttöikä ja "normaalit" materiaalit.

Tutkimusta ei ole kaikilla tahoilla nielaistu purematta eikä sen katsota olevan tieteelliset mitat täyttävä, mutta monenlaisia ja yllättäviä tuloksia saa kun laskeskelee sitä sun tätä.
9. iso S29.1.2007 klo 15:23
Eräs entinen työkaveri lähetti muinoin minulle edellä olevan. Linkki löytyi yllättävän helposti Googlen kuvahaulla: hakusanoiksi snake fence ja siinähän se.

Sama haku johti tämän jäljille. Vahingoniloon on aihetta eikä kenellekään ole käynyt huonosti - ainakaan vielä...

http://blog.richway.com/uploads/cat-funny.gif
10. Sakke29.1.2007 klo 15:54
Tuohon isO s:n hesari-juttuun liittyen eräs kommentti eräältä palstalta, jossa keskustelun aiheena on useimmiten varsin saastuttavat autot.

"Heh, huomasin että jollain puna-viherpuolueen palstalla ollaan tästä tutkimuksesta nyreinä, kun se ottaa huomioon oikean energiankulutuksen (autonvalmistuksessa syntyvän kuormituksen, auton tutkimus- ja kehitystyön viemän energian ja jopa työntekijöiden työmatkojen energiankulutuksen) eikä vain perinteistä bensiininkulutusta."

---

"Vihreät ei osaa ajatella sitä pitkäikäisyyttä, se kun on niin lyhytikäinen muotivillitys. Taitaa kannattajat olla juuri ja juuri aikuisikään päässeitä valtaosiltaan. Kannattajien vaihtuvuus on valtava, kun äänestäjät siirtyvät opiskelun jälkeen työelämään, he usein siirtyvät "oikeiden" puolueiden äänestäjiksi ja uudet äänestäjät tulevat jälleen untuvikoista, joilla ei vielä ole kokemusta tosielämästä. Siksi vihreät haluavat kierrättää kaiken muunkin mahdollisimman nopeasti ja pitkäikäiset ratkaisut eivät sovi.

Muille puolueille taas pitkäikäisyys on kaupallisin perustein huono. Jos kaikki kestää ja vielä todetaan, että kestävän vanhan tuotteen käyttö on ekologista, kärsii kaupankäynti ja teollisuus eli kulutushysteria on saatava päälle tavalla tai toisella. Vasemmisto muodollisesti puolustaa työpaikkoja ja oikeisto kaupankäynnin vilkastumista. Molempia haetaan sillä, että tavaraa tehdään ja myydään mahdollisimman paljon ja kun uusia tuotteita markkinoidaan puhtaampina ja luontoystävällisempinä kuin vanhoja, niin markkinat pyörivät ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Niin ja RKP:lle on ihan sama mitä tapahtuu, kunhan se tapahtuu sekä Suomen että Ruotsin kielellä, millään muulla ei ole väliä.

Koita siinä sitten politikoille puhua kestävästä kehityksestä järjen sanoja."

----
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *