KESKUSTELUT > RISTIKOT > SK 22 PARI SANAA RISTIKOISTA

2668. SK 22 Pari sanaa ristikoista

EJlo2.6.2006 klo 20:09
Ekille huomioon !
Olet jo saattanut saadakin kommentteja "pari sanaa ristikoista" - palstan virheellisyydestä. Kiinnitin huomiota palstan selvityksiin piilosanojen saloista ja hupsis, siinä selvitetään että OTTOSISARILTA-sanaa järjestelemällä saataisiin vastaussanaksi SOTASAIRAALAT. Viereisellä sivulla on Oskalan piilosanan ratkaisu ja siitä on selvästi nähtävissä että oikeaan ratkaisuun tuli ja tulee SOTASIIRTOLAT, mitä ne sitten lienee olleet kun ei onneksi ole tarvinnut sellaisissa käydä.
2. Eki2.6.2006 klo 20:39
Sain tänään asiasta tietää erään ratkojan taholta.
3. Matti3.6.2006 klo 14:32
Pakko taas vähän hymistellä - nimittäin Pertti Oskalan SK 22:n piilosanalle.

Pertti oli malttanut nähdä vaivaa ja oli keksinyt pitkäsanaiseen ristikkoon paljon todella piilosanamaisa vihjeitä. Rakennevihjeitä, ovelia kätköjä, ja tietysti muutama anagrammikin. Olipa mukana itselleni aivan uusi vihjetyyppikin, vaakaan 15.

Pystyyn 4 monikkomuotoa vähän oudoksuin, ehkä syyttä.

Omasta mielestäni nautittava piilosana. Aatelia.
4. Matti22.6.2006 klo 21:43
Juhannus-SK.

Oivan piilosanan oli Eki laittanut. Pari kätköä oli niin ovelaa, että oikein nolotti, kun kesti niin kauan hoksata. Muutenkin hyvä, joten hym-hym.

Mirja Pihlajamäen toteutuksista olen narissut, ja taas tekisi mieleni narista. Yleiskuva on mielestäni suttuinen, sanokoon kuka mitä tahansa.

Piirrokset ovat sinänsä hyviä. Viiva elää, kuten jo lampaansyöjät totesivat - tosin hieman eri yhteydessä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *