KESKUSTELUT > RISTIKOT > SK 44/19

10236. SK 44/19

Elva1.11.2019 klo 23:03
Oli kivaa kun kotiin tullessa, ensimmäistä kertaa odotti lehti tambuurissa. Mainio 2-tähtinen Palloselta ja visaisia kohtia, muuten helpohkossa Keräsen piiliksessä.
2. Tuikku2.11.2019 klo 12:31
Piilari valmistui eilen. Ps3 oli hupaisa yksinkertaisuudessaan kun ratkaisu syntyi. Ps6 samoin oli sekin mainio, vaikka vasta ratkaisun saatuani selvisi koko vihje. Niin käy usein, kun vihje on monimutkaisempi. Ristikon kanssa pitikin sitten turvautua googlettamiseen, mutta valmista tuli, hitaanlaisesti tosin. Aivot kiittää voimistelusta.
3. PM4.11.2019 klo 21:18
Piiliksen ratkontaan pääsin vasta myöhään eilisiltana. Ratkonta olikin nautinto, sillä monet vihjeistä olivat sangen onnistuneita. Helpohko tämä oli. Samalla kun ratkoin lämmitin viileää vapaa-ajan asuntoa klapeilla ja itseäni brändillä. Tänä iltana ratkoin ristikon, jossa siinäkin oli joitakin hienoja vihjeitä, vaikkapa 'ÄÄ' ja 'RUENA'. Apuvälineitä en tarvinnut kummankaan ratkomisessa.
4. Jiikoo4.11.2019 klo 23:04
Minulle SK tuli kohtalaisen pitkään torstaisin, mutta viime aikoina saapuminen on ajoittunut jälleen perjantaille. Kuvittelen, että asia johtuu lähinnä Postin jakelutoiminnan tasapainottamispyrkimyksistä. Nyt olikin viikonloppuna tervetullutta ruuhkaa, kun perjantaina kannettiin sekä HS-kantalehti että SK ja lauantaina HS-kk-liite. Viikonloppu-IS jäi vallan ostamatta, vaikka siltä suunnalta napsahtikin yllärisatanen tilille tässä ihan viime viikkoina. Oma nimi oli jäänyt lukematta lehdestä, kun arvonnan voittajan julkistusnumerokin oli sattunut jäämään kauppareissulla väliin. En siis edes tiedä, oliko minua onnistanut koviksen vai jonkin muun tehtävätyypin ratkoneiden arvonnassa.

Lauantain mentyä muissa merkeissä valmistuivat suman viimeiset tehtävät eilen. Tänään sain tungetuksi HS-jutut kuoriin ja postatuksi SK:n tehtävät meilimuodossa. Jäädään odottelemaan taas perjantain karkkipäivää...

SK:n tehtävät edustavat niin tasavahvaa korkeaa laatua, että tyydyn peesaamaan muiden edellä jo esittämiä kehuja ja kiitoksia, omiani sen enempää erittelemättä.
5. Eikka8.11.2019 klo 16:10
Sain vasta eilen ko. lehden räpylääni, joten piti vähän urakoida. Ristikko oli todella mukava ja selkeä. Kuten PM jo mainitsikin: vihje ÄÄ oli aivan huippu, vaikkakin on myönnettävä, että vihje valkeni vasta sen jälkeen, kun sana oli jo valmiina risteävien sanojen avulla.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *